lauantai 1. elokuuta 2015

Rusettikortti kastejuhlaan

Eilen oli tuoreimman kummilapseni kastejuhla, jota varten piti taas sukeltaa internetin syövereihin ja etsiä joku kiva kortti-idea. Tai itseasiassa idea löytyi jo aiemmin ja olen yhden kortin tehnytkin, mutta nyt ehdin räpsäisemään kortista myös muutaman kuvan ja kirjoittelemaan tänne.



Alunperin kyseessä on taas ollut ystävänpäiväkortti, jonka ohje löytyy The bold abode -blogista TÄÄLTÄ. Kaavat rusettia varten löytyy blogista. Ohjeet kuvien kanssa myös tässä ja vieläpä suomeksi :)

TARVITSET:
  • Rusetin kaavat
  • Pahvia tai paperia rusettiin (värillinen/kuviollinen aina kivempi)
  • Korttipahvin, jolle rusetin liimaat
  • Sakset
  • Liimaa

OHJE:
Leikkaa kaavan mukaiset palat valitsemastasi paperista/pahvista.

Ota levein pala ja taivuta palan molemmat päät rusetin keskiosaan, jolloin muodostuu rusetti. Liimaa keskelle kiinni päissä olevista "siivekkeistä".

Taivuta siivekkeet ja liimaa ne keskiosaan kiinni

Liimaa rusetti keskiosastaan kiinni pohjapalaan.

Näyttää jo rusetilta

Viimeistele rusetti liimaamalla suorakaiteen muotoinen pala rusetin keskiosan ympärille. Jos pala on liian pitkä, niin leikkaa ylimääräinen pois.

Keskiosan viimeistely

Leikkaa toisesta pahvista haluamasi kokonen ja muotoinen kortti. Liimaa valmis rusetti keskiosastaan korttiin. Koristele vielä haluamallasi tavalla.

Valmis kortti!

Koristelemalla ja tesktejä vaihtelemalla rusettikortista on moniin eri tilaisuuksiin - itse olen tehnyt aiemmin jo synttärikortin. Ei muuta kun ideoimaan ja kokeilemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti