tiistai 6. syyskuuta 2016

Rahaisia häälahjoja

Mä olen jotenkin ihan pöllähtänyt aiemmin vinkkaamiini rahaorigameihin (kts Lahjaksi rahaa -postaus) ja tulihan niitä tehtyä lahjaksi tänä kesänäkin. Nyt oli kyse häälahjasta, joten pääsin tuunaamaan ideaa vähän pidemmällekin :)

Muuten on menty ihan samoilla ohjeilla (mekko, paita ja housut), mutta nyt tauluihin on lisätty myös raha-sydän. Sydämen taitteluun löytyy netistä useita ohjeita, itse olen käyttäny seuraavia:

Ja innostuin sitten myös koristelemaan taulut hääteemaan sopivaksi: huntu ja kulmien "pitsit" on kakkupaperista, kirjaimet kuviokartongista, silinteri mustasta kartongista, kravatti pinkistä kartongista ja pinkit sydämet ja morsiuskimppu on rakkausaiheisesta kartongista.


Toiseen lahjaan taittelin vain origamit ja siskoni hoiti koristelun: kuvioidusta kartongista leikattuja sydämiä, kirjaintarroja, kravatti hopeanauhasta ja morsiuskimppu valmiista kukkakoristeista.


Täytyy seuraaviin juhliin keksiä jotain uutta - kaikki sukulaiset ja tutut osaa jo odottaa tätä rahapariskuntaa :)

2 kommenttia:

  1. Noi on hienoja! Mua tosin jännittäis, että mitä jos pari (saaja) ei huomaakaan rahoja ja loppuviimein heittää kortin mappiööhön...

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Toi mappiöö-vaara tässä kieltämättä on, mut korttiin voi kirjottaa vihjeen että katsoo lahjaa pintaa syvemmälle :)

    VastaaPoista