keskiviikko 16. marraskuuta 2016

Kesäreissuja kuvina

Oon jo monta kertaa alottanu kirjottelemaan meidän kesäreissuista, mutta tekstin tuottaminen tuntuu jotenkin niin tahmealta, että käydään reissutunnelmia läpi lähinnä kuvakollaasin muodossa :) Kesä meni pitkälti pojan ehdoilla, eikä mistään mahottoman pitkistä reissuista edes haaveiltu - pieniä pyrähdyksiä ja retkiä tehtiin kuitenkin tässä lähiseuduilla.

Meidän jo perinteeksi muodostunut kesänavaus on jätskit Vääksyn kanavalla :) Sinne suunnattiin tänä kesänäkin, mutta perinteistä poiketen käytiin myös Kanavan Kunkussa syömässä - oli hyvää ruokaa!

Vääksyn kanava

Tänä vuonna saatiin vihdoin ajeltua Heinolaan ja Harjupaviljonkiin, joka olikin tosi upea kohde. Kaunis vanha rakennus, ihana Suomen kesä ja hyviä vohveleita - njam! Tän reissun jälkeen mä haaveilin omasta vohvelikahvilasta :)

Kaunis paviljonki harjun päällä

Ja herkulliset vohvelit

Ajeltiin myös Pulkkilanharjulle tarkoituksena kiertää siellä oleva luontopolku, mutta rattaat ei ollutkaan sopiva ajopeli, joten kierreltiin ja katseltiin muuten harjun kauniita maisemia. Ensi kesänä uusi yritys kantorepun kanssa!

Tätä on Suomen kesä parhaimmillaan :)

Poika pääs ruokailemaan näin hienoissa puitteissa :)

Linnaistensuostakin on tullut meille joka kesäinen perinne :) joten pitihän sinne päästä! Poitsu kantoreppuun ja menoksi! Kyytiläinen viihtyi hyvin ja unikin tuli kesken matkan.

Näissä maisemissa mieli lepää

Pieni retkeilijä nukahti

Meillä on tapana juhlistaa meidän hääpäivää tekemällä jotain spesiaalia, eli nyt parina vuonna ollaan käyty reissussa. Tänä vuonna ei ollu varaa ihan mahottomia, mutta ei sitä aina tarvitsekaan lähteä mahottoman kauas. Tänä kesänä matkailtiin Kotkaan ja se oli oikein sopiva kohde. Poitsu oli luonnollisesti mukana :)

Kotkan satamaa

Varissaaresta

Perinteiseen tapaan kuohuvaa rantakalliolla

Auringonlaskiessa takaisin mantereelle

Kaunis Sapokka - kannattaa käydä!


Sapokassa oli Balimaista tunnelmaa :)

On ne kotkalaiset vitsikkäitä ;)

Siinä oli vähän aurinkoenergiaa näin marraskuun piristykseksi! Johan sitä kohta voi alkaa suunnitella ensi kesän reissuja - tai miksei jotain aurinkomatkaa talvellekin. Meillä on jo suunniteltuna talveksi parit matkat - poitsu pääsee ihan ekalle ulkomaanreissullekin :) Mutta näistä lisää myöhemmin... Kohta aletaan täälä blogissakin jo tunnelmoimaan joulusta - koska se on vaan ihan parasta! :)

2 kommenttia:

  1. Hih, mäkin olen käynyt kaikissa noissa! Ihania aarteita ihan meidän lähellä.
    Mies lupaili matkaa Lappiin hiihtolomalla ja olenkin kurkkinut mökkejä eri puolilta pohjoista. Sitten yksi päivä mulle tuli mainos s-postiin Karibian risteilyistä, jotka ei olleetkaan niin kalliita kuin olin kuvitellut ja sittenhän mä ajauduin haaveilemaan Karibian auringosta keväälle. Joku vois nauraa, mutta lapinhullulle on oikeasti vaikeaa yrittää päättää Lapin keväthankien ja Karibian palmurantojen välillä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, upeita paikkoja löytyy läheltä! Kaikista ei vaan välttämättä edes tiedä.

      Lapin loma ois kyllä ihana! Mut ei Karibiakaan kuulosta huonolta ;) Ei ois mullekaan helppo valinta! Sun blogista varmaan voi jossain kohtaa lukea, kumpaan päädyitte :)

      Poista