keskiviikko 14. joulukuuta 2016

Lahjaidea - Etsivä löytää :)

Jatketaan lahjaideoiden sarjaa - vaikka tämä ei suoranaisesti olekaan lahjaidea, vaan pikemminkin idea vähän erilaiseen lahjan antamiseen. Me saatiin siis tämmönen häälahjatoteutus, ja oltiin siitä ihan pähkinöinä!! :) Ihan tosi kiva idea, jonka haluan jakaa nyt teillekin!

Ensimmäinen vinkki johdatti rajamerkin luo
Saatiin siis häälahjaksi vihreä ja pinkki lasten lapio sekä kortti, johon oli kirjoitettu vihje, joka meni jotenkin näin: "Tässä ensimmäinen vinkki, ottakaa mukaan vihreä ja pinkki". Lisäksi kortissa oli koordinaatit.

Ensimmäinen vaihe meni helposti ja löydettiin koordinaateista tällainen rajamerkki, johon oli kaiverrettu meidän nimikirjaimet ja hääpäivä. Tähän meidän älykkyys sitten loppui :) Kaivettiin lapioilla sieltä sun täältä merkin ympäriltä, mutta tuloksetta. Jossain vaiheessa alkoi jo sataa vettä ja meinattiin luovuttaa, kunnes hoksattiin, että rajamerkin sisällä on jotain. Ja sieltähän löytyi toinen vihje!


Seuraava vihje etsijöille
 
Tätä pähkäiltiin ja laskettiin sateessa: (44-37) x 29 ja suorakulmion lävistäjän suuntaan länteen - ja taas kaivettiin - useammastakin kohtaa, mutta tuloksetta. Tässä kohtaa sade oli jo yltynyt niin paljon, että päätettiin lähteä kotiin miettimään seuraavaa siirtoa ja taidettiin kilauttaa lahjan antajiltakin pientä lisävihjettä.


Täällä on jotain!
Hetken pohdinnan jälkeen lamppu syttyi ja tajuttiin lukujen tarkoittavan kengännumeroita. Eli J:n kengänmitta x 29 länteen! Paikka oli sen verran kivikkoinen, että kaivaessa en uskonut meidän olevan vieläkään oikeassa kohdassa, mutta niin vaan hetken päästä hiekasta paljastui laatikon kulma! Jihaa, me löydettiin se! Ihan mahtava fiilis, kun pitkän pähkäilyn jälkeen "pähkinä" oli vihdoin ratkaistu!

Lopulta saimme kaivettua hiekasta ylös kaksi laatikkoa. Laatikoissa oli suojana elmukelmua, ettei kosteus päässyt niihin sisään.





 
Aarre löytyi!

Laatikoissa oli meille saappaat, jotka olisi ollut jo aarretta etsiessä tarpeeseen. Olin nimittäin itse aarrejahdissa valkoisissa kangaskengissä, jotka sai vähän siipeensä :D

Ei enää niin valkoiset kengät

Tämän oli ihan tosi hieno lahja ja toteutus, jonka muistamme kyllä ihan koko loppuelämän ajan! Kiitos vielä A&E!

Ja sitten vaan ideoimaan ja toteuttamaan jotain vastaavaa vaikka ensi kesän hääpareille! ;) Olisi kiva kuulla, mitä keksitte!

2 kommenttia: