keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Suklainen isänpäiväkortti

Pitihän se tänäkin vuonna askarrella isille omatekoinen kortti. Lahja oli toimitettu jo etukäteen, mutta halusin jotain viedä ihan virallisenakin päivänä ja kun tiedän isäni pitävän suklaasta, niin ostin hänelle suklaalevyn. Ajattelin yhdistää kortin ja suklaan yhdeksi paketiksi ja löysin kivan idean Annen korttikoti-blogista. Eli suklaalevy paketoidaan kortin sisään - näppärä!

Isänpäiväkortti + paketti

Tarvitset:
  • ison pahvin (noin kolme kertaa suklaalevyn levyisen)
  • liimaa
  • värikkäitä pahveja, papereita, värikyniä tms koristeluun
  • tarran

Ohjeet:
  1. Taittele isosta pahvista "tasku", jonka sisään suklaalevy mahtuu. Jätä yläreunaan ylimääräistä pahvia, jolla voit sulkea taskun/kortin.
  2. Liimaa taskun sivut kiinni.
  3. Koristele etukansi: leikkaa ja liimaa kuvioita, piirrä, kirjoita - jälleen vain mielikuvitus on rajana. Itsellään kyllä myös taidot vähän rajoittaa tätä intoa :) Nyt ei meinannut millään löytyä flowta.
  4. Onnittelutekstit voit kirjoittaa etukannen kääntöpuolelle.
  5. Sujauta suklaalevy sisään ja sulje kortti tarralla. 
Suklaalevy taskussa ja onnittelut kirjoitettuna

Itselläni oli materiaalina sen verran paksua pahvia, että tarroja piti laittaa molempiin reunoihin, jotta etukansi pysyi kiinni.
Sulje läppä/kansi tarroilla

Ja valmis kortti näytti tällä kertaa tältä:

Valmis kortti/paketti

Tämä on siitä kiva idea, että tätä voi muokkailla melkeinpä juhlaan kuin juhlaan. Ja taskuun voi sujauttaa suklaan sijaan myös vaikkapa pokkarin, CD-levyn, arvan, lahakortin tms. Ja koristelut sitten myös teeman mukaan, niin tästä saa aikaiseksi monenlaista. Isänpäiväkortinhan voisi koristella myös isän harrastusten mukaan: kalastusvälineillä, traktoreilla, autoilla tms, mutta itselläni oli sen verran kiireinen viikko, että nyt joutui toteuttamaan Yksinkertainen on kaunista -periaatetta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti