torstai 4. kesäkuuta 2015

Olet jo #rantakunnossa!

Moni liikkuu nykyisin paljon, mutta kuinka moni oikeasti nauttii liikunnasta? Olet varmaan itsekin vääntäytynyt lenkille, kuntosalille tai jumppaan viimeisillä voimillasi töissä syödyn palaveripullan syyllistäessä mieltä. Valitettavan monella on taipumus tavoitella kuntoa, vyötäröä, pakaroita ja vatsalihaksia kovalla ja armottomalla asenteella, jolloin liikunnan ilo ja nautinto unohtuu. Hyvinvointi koostuu kuitenkin fyysisen kunnon ja ulkonäön lisäksi myös levollisesta mielestä, rakastavasta sydämestä, myönteisistä ajatuksista ja rohkeudesta olle oma itsensä. Katso peiliin ja rakastu itseesi! Unohda itsesi kriittinen tarkastelu ja hyväksy itsesi juuri sellaisena kuin olet.

Hymyile!

 #rantakunnossa on hyvän mielen kesäkampanja, joka haluaa muistuttaa meitä siitä, että jokainen on jo rantakunnossa sellaisena kuin on, olipa sitten pieni tai pyöreä, vammainen tai vanhus. Kampanjan tavoitteena on kannustaa ihmisiä hyväksymään itsensä ja kunnioittamaan erilaisuutta.

Tarvetta kannustukselle ja ajatusmallien muuttamiselle todella on, sillä Mannerheimin Lastensuojeluliiton tutkimuksen mukaan 73 % 15-18 v. tytöistä on tyytymättömiä vartaloonsa. Suomessa tehdyn tutkimuksen mukaan joka kymmenes tyttö kärsii syömishäiriön oireista nuoruusiän aikana. Eniten nuorten käsitykseen omasta ulkonäöstä vaikuttavat ystävät ja media, eikä paineilta välty aikuisetkaan (huumalehti.com)

Kampanja kannustaa ihmisiä jakamaan oman rantakuvan ja haastamaan kaverit mukaan. Tyyli on vapaa: ota iloinen naamakuva tai kokovartalokuva, ihan mikä tuntuu hyvältä. Siispä tekin kaikki lukijat olette haastettuja! :)

Ole rohkea!

Postaa kuva ja siihen liittyvä viesti #rantakunnossa-hashtagilla Instagramiin tai Twitteriin, ja haasta mukaan kaverisi tai yhteisösi. Ja sen jälkeen hyvällä fiiliksellä biitsille!

Rannalle!

 Lisätietoja:
#RANTAKUNNOSSA-kampanjan toteuttavat HUUMA RY ja ETELÄN-SYLI RY.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti