sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Star Wars -lumihiutaleet

Star Wars on ollut viime aikoina niin paljon esillä, että pitihän siitä keksiä jotain tänne blogiinkin :) Star Wars ja joulu kuulostaa ehkä vähän mahdottomalta yhdistelmältä, mutta kiitos Anthony Herrera Designin (klik klik), se ei sitä ole! Etenkin tänä jouluna, kun lunta ei pahemmin ole Etelä-Suomessa näkynyt, niin lumihiutaleet sopii vallan mainiosti myös joulukoristeiksi.

C3PO

Anthony on suunnitellut Star Wars -aiheisia lumihiutaleita, joihin löytyy kaavat TÄÄLTÄ (klik klik) ja valittavissa on hahmoja vaikka kuinka paljon. Ihan simppeleistä hiutaleista ei kuitenkaan ole kyse, eikä näiden tekeminen onnistu lapsilta ilman apua. Epäilin omiakin kykyjä näiden suhteen, mutta rohkeasti päätin kokeilla.... ja tämmösiä näistä tuli (ja huom, yritin valita tuolta semmoset helpoimmat versiot :) )

Prinsessa Leia

Kaavojen lisäksi sivustolta kannattaa katsoa ohjeet taitteluun ja leikkaamiseen. Jos hiutaleista haluaa siistejä ja yksityiskohtaisia, niin leikkaamiseen tarvitsee kirurgin veitsen - mitä terävämpi, sen parempi. Itse yritin keittiöveitsen kanssa mm. silmien kohtia leikellä, mutta eihän siitä tullut oikein mitään. Hommatkaa kunnon veitsi, niin ei tarvitse tuskastella ihan niin paljon!

Silmää yritetty leikata keittiöveisellä - ei ihan siisti lopputulos :)

Myös Frozen-faneille löytyy Anthonyn suunnittelemia lumihiutaleita - TÄÄLTÄ (klik klik). Näihinkin tarvitaan vanhempien apua :)

Tunnistatko, mikä Frozen-hahmo on kyseessä?


Sitten vaan printteri laulamaan, sakset käteen ja askartelemaan! :) Ihan mukavaa puuhaa vaikkapa joulun pyhille tai välipäiville!

Ja ihan perinteisiä lumihiutaleitakin on kiva askarrella - ja nämä onnistuu ihan keneltä tahansa!

Perinreinen lumihiutale silkkipaperista


2 kommenttia:

  1. Aika huisia! Mä en ymmärrä, miten joku osaa hahmottaa ton niin, että osaa jotkut ohjeet värkätä taitetusta paperista prinsessa Leiaksi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! Hienojahan noista saa, mutta mä tykkään ehkä enemmän kuitenkin noista perinteisistä. Niitten kun ei tartte olla jonkun tietyn näkösiä, niin ne onnistuu aina! :)

      Poista