keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Pääsiäistouhuja

Pääsiäinen tuli ja meni, mutta sen ansioista sai hetken levähtää ja nauttia normaalia pidemmistä vapaista. Neljän päivän "viikonloppu" tuli kyllä omalla kohdalla tosi sopivaan saumaan, pääsi vähän tuulettamaan ajatuksiaan. Tässä kuvakoostetta meidän pääsiäisestä - lepäilyn lisäksi myös vähän puuhasteltiin.

Pääsiäisruohoa

Pääsiäisruoho kuuluu niin kevääseen ja pääsiäiseen, että se vaan pitää laittaa joka vuosi kasvamaan! Ja suklaa kuuluu myös - J hommas meille pupun, joka tuhottiin yhessä illassa.

Pääsisäispupu

Jotain piti pääsiäiseksi myös leipoa ja tänä vuonna leivonnaiseksi valikoitui Kinder-kakku, jonka ohje on pyörinyt blogeissa ja lehdissä. Vähän piti tätäkin tuunailla ulkoasun osalta ja teinkin kakun sijaan leivoksia. Tämän voi siis tehdä mokkapalojen tapaan pellille, mutta mä olin luova ja leikkasin levystä piparimuoteilla kuvioita, ennen päällyksen laittamista. Vähän työläämpi näin, mutta ihan kivoja leivoksia sai aikaseksi. Resepti löytyy esim. Kotikokki-sivustolta.

Kinder-leivos

Pari päivää pääsiäisestä vietettiin mökillä: saunottiin, lueskeltiin ja nautittiin. Mutta mitä ois mökkireissu ilman jotain pientä projektia? No ei mitään! Pistettiin pari puuta nurin ja palasiksi. Siellä meidän ensi talven polttupuut oottaa hakemista!

Polttopuut odottamassa

Nyt vihdoin intouduin leipomaan myös elämäni ekat riisipiirakat! Tämä oli yksi uudenvuodenlupauksistani, joten siltä listalta voi yhden homman ruksia nyt yli. Yllättävän helppo nakki ja mukavan terapeuttista! Riisin poltin toki pohjaan, mutta yheksän piirakkaa sain askarreltua valmiiksi :)

Piirakoita tuloillaan

Näitä pitää tehä kyllä uudestaankin, oli niin hyviä! Ja jospa sais sit jo vähän isomman satsin aikaseksi, kun nyt on kerran harjotellu :)

Valmiit piirakat

Yllätyskin tuli pääsiäisenä takaisin - iso kiitos T! Täytyy laittaa tätä taas jollekin eteenpäin.

Pääsiäisyllätys

Aurinkoisia kevätpäiviä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti