lauantai 18. huhtikuuta 2015

Pihasuunnitelmia

Kevät tulee ja pihasuunnitelmat! Ja niitähän meillä riittää :) J tykkää rakennella ja on tehny meille tosi hienon kasvihuoneen sekä roskiskatoksen! Nyt on suunnitelmissa taas uusia projekteja.

Kasvihuone

Roskiskatos

Ensiksikin ollaan suunniteltu takapihalle uutta terassia. Tarkotuksena olis rakentaa isompi terassi, johon saisi pihakalusteet aurinkoon ja jossa olisi mukava syödä ja viettää kesäpäiviä/-iltoja. Terassin kokoa on yritetty vähän jo hahmotella narujen avulla ja laskeskeltu, kuinka paljon siihen tarvisi laattoja.

Terassihahmotelmaa

Terassin lisäksi haaveillaan pergolasta. Balilta bongattiin muutama kiva! Jotain tuon puisen pergolan tyylistä olisi kiva saada terassin yhteyteen. Ja jos joku tietää hyviä, talvenkestäviä köynnöksiä, jotka sopisi pergolaan, niin vinkkejä otetaan mielellään vastaan!

Kivinen pergola

Puinen pergola

Ja ei kahta ilman kolmatta - myös pihagrilli on haaveiden listalla :) Ei siis mitään kaasugrilliä, vaan ihan perinteinen tiilistä rakennettu grilli. Ja toki siihen myös katos. Muurikkapannu ostettiin jo viime syksynä ja mä niin haluisin päästä sitä jo käyttämään!

Pannu on jo valmiina!

Ehkä yksi kesä ei ihan riitä kaikkien näiden toteuttamiseen. Laskettiin, että pelkkiin terassin laattoihin menee tuhat euroa. Kyllä, tonni! Jotenkin tuntuu hullulta käyttää niin paljon rahaa pelkkiin kiviin, mutta sen takiahan sitä käydään töissä, että saa unelmiaan toteutettua. Näiden pihaunelmien toteuttamiseen menee varmaan ainakin pari seuraavaa kesää :) ja sinä aikana keksitään varmasti taas jo uusia haaveita.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti