sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Sunnuntain pikaruokaa

Halloween-viikonlopun kunniaksi oli tarkotus tehdä kurpitsaillallinen, mutta suunnitelmat muuttui sairastelun vuoksi. Kuha oli kuitenkin jo ostettu menuta varten, joten siitä piti jotain tehdä - lyhyen googlettelun jälkeen ruoaksi valikoitui paistettua kuhaa ja risottoa Ruokalan reseptiä modifioimalla. Tämä valmistuu nopeasti ja on tosi herkullista.

Valmis annos


RISOTTO
Aineet:
2 rkl voita
1 sipuli
2,5 dl risottoriisiä
6 dl kasvislientä
2 dl ruokakermaa
parmesanjuustoa

Ohje:
Silppua sipuli. Laita kattilaan 2 rkl voita ja anna sulaa. Lisää sipuli ja risottoriisi. Anna kuullottua hetki. Lisää kasvislientä pari desiä kerrallaan. Sekoittele ja anna nesteen imeytyä riisiin. Lisää taas kasvislientä ja sekoittele. Kun kaikki 6dl kasvislientä on lisätty anna nesteen vielä imeytyä ja maista, että riisi on kypsää. Lisää nyt ruokakerma ja juusto, sekoita hyvin. Anna hautua, mutta jätä risotto kuitenkin kosteaksi.

Sipuli, riisit ja kasvislientä


PAISTETTU KUHA
Aineet:
voita paistamiseen
kuhafilee
suolaa

Ohje:
Laita voi pannulle ja anna sulaa. Laita kuha pannulle paistumaan. Anna paistua muutaman minuutin ja käännä. Paista myös toinen puoli ja mausta suolalla.

Kuha pannulla


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti