perjantai 13. helmikuuta 2015

Liikuttavaa Ystävänpäivää

Hyvää Ystävänpäivää!



Korttien askartelu ja lähettäminen jäi tänä vuonna tosi vähälle, mutta ajettelin muistaa ystäviäni näin blogin välityksellä. Tässä sinulle lahjakortti - ole hyvä!

Idea ja kuva www.motivire.fi

Mua on purassu tässä alkuvuonna liikuntakärpänen ja yritän tartuttaa kipinän nyt myös sinuun! :) Olen siis käytettävänäsi liikuntaseuralaiseksi ainakin yhden liikuntakerran verran seuraavan vuoden aikana. Saat toki käyttää lahjakorttia myös useampaan kertaan!

Lähden avoimin mielin kokeilemaan melkein mitä tahansa lajia - sinun tarttee vaan ottaa yhteyttä ja pyytää mukaan! No, sen verran nyt rajaan valikoimaa, että mihinkään maratonille en lähde :) Muuten voit ehdottaa vapaasti mitä tahansa liikuntalajia maan ja taivaan väliltä!

Itseasiassa ollaan tänä vuonna muutaman kerran jo onnistuttukin ystävien kanssa järjestemään yhteisiä liikuntatuokioita mm. lenkkeilyn ja sulkapalloilun tiimellyksessä - ja seuraavat liikuntatreffit on sovittuna maanantaiksi tankotanssiin!

Aika menee vauhdilla, kun on kivaa, kuulumiset saa vaihdettua ja samalla tulee päivän urheilutkin tehtyä - tosi kätevää! Suosittelen kaikille - tätä ideaa saa vapaasti jakaa myös eteenpäin!
 

Liikutaan, kun tavataan! :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti