keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Terveyslettuja

Lettuja aamupalaksi - kyllä! Näitä banaanilettuja voi syödä hyvällä omalla tunnolla ihan milloin vaan. Meillä näitä kokkailtiin viikonloppuna ja kyllä maistui!



AINEET:
1 banaani
2 kananmunaa
0,5 tl vaniljasokeria
0,5 tl kardemummaa

paistamiseen maun mukaan voita/öljyä/kookosrasvaa

lisukkeeksi marjoja, turkkilaista jogurttia, hunajaa tms



OHJE:
Muussaa banaani - haarukalla tai jos haluat hifistellä, niin tehosekoitinkin käy :) Tarkoituksena on saada banaanista tasaista mössöä, mutta pienet sattumat ei toki haittaa.

Meikä muussasi ihan vaan haarukalla

Lisää astiaan kananmunat ja sekoita. Lisää myös vaniljasokeri ja kardemumma, sekoita hyvin.

Lämmitä paistinpannu, lisää voita (tai haluamaasi rasvaa) ja sopiva määrä taikinaa. Paista letut molemmin puolin kauniin värisiksi. (Näitä paistaessa olis muuten varmaan semmonen lettupannu, jossa on niitä pieniä koloja, tosi kätevä!)


Tarjoile lämpimänä! Lettujen kanssa sopii hyvin esim. marjat, turkkilainen jogurtti, hunaja ja jos haluat vähän epäterveellisemmän vaihtoehdon, niin kermavaahto ja jäätelö :)


Helppoa, nopeaa ja hyvää! Lisäksi nää sopii myös tosi monelle erikoisruokavaliota noudattavalle. Kannattaa kokeilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti