perjantai 8. toukokuuta 2015

Äitienpäiväkortti

Isi sai syksyllä oman paita-korttinsa, joten nyt piti äitillekin keksiä jotain kivaa. Pienen googlettelun jälkeen löytyi mekko-ohje, josta muokkautui tämänvuotinen äitienpäiväkortti.

Valmiit kortit

Kyseessä on siis mekko-origami, johon löytyy ohje tästä LINKISTÄ. Hieman on haastavampi kuin tuo isänpäivän paita-kortti, mutta muutaman harjoitteluversion jälkeen homma kyllä lähtee sujumaan.

Kuviollisella paperilla saat värikkään mekon

Mekkoon kannattaa käyttää kuviollista paperia, jolloin saa hauskan näköisen lopputuloksen. Toki voi käyttää myös valkoista paperia ja koristella sitten valmiin mekon oman maun mukaan.

Itse mekkoon ei oikein saanut kirjoitettua onnitteluja, joten liimasin mekon pahville. Koristeeksi lisäsin vielä mekon väriin sopivan rusetin.

Mekko ja rusetti

Tällä samalla mekko-mallilla voi tehdä kortin hyvin myös muihin juhliin, esim. valmistujaisiin, rippijuhliin, synttäreille tai mitä ikinä keksiikin. Koristeita voi sitten lisäillä juhlan teeman mukaisesti. Musta näistä tuli kivoja! Ja itse aion ainakin käyttää ideaa vielä uudestaankin!

Sävy sävyyn

Oikein hyvää äitienpäivää kaikille äideille - erityisesi omalle äidilleni sekä mummolle!


2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Joo, mäkin tykästyin tähän ideaan heti kun sen bongasin. Tykkään askarrella, mutta mua ei oo liiemmin taitelijan geeneillä roiskastu, ni pitää olla jotain tarpeeks simppeliä :)

      Poista